Wilt u reserveren? bel ons: 0252 866 550

Personeel Gezocht

 Actueel bij Stef's & Jeff's

Van festivals tot diverse specials.. Als wij u wat belangrijks willen delen kunt u het hier vinden.

Bediening

Ben jij een echte horeca tijger die in bezit is van een snel schakelend brein? Laat jij de gasten op hun gemak voelen door jouw luisterend oor en het goed kunnen aanvoelen van de wensen van een gast? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker bediening die gemotiveerd en stressbestendig is en op korte termijn beschikbaar is. Jij bent het aanspreek punt voor de gasten en je zorgt er met liefde voor dat de gasten zich welkom voelen. Weet jij je hoofd koel te houden wanneer het restaurant vol loopt en blijf je uiteraard altijd vriendelijk naar elke gast?! Dan zijn wij naar jou opzoek!

Je ontvangt de gasten en heet ze welkom, je informeert en adviseert ze bij eventuele vragen en je neemt bestellingen op. Daarnaast serveer je lunch en diner, maak je drankjes achter de bar, werk je met het kassasysteem om bestelling door te voeren en af te rekenen met de gast, houden we met z'n allen het restaurant schoon door dagelijkse schoonmaak werkzaamheden uit te voeren.

Je werkdagen zijn in overleg met Stef & Jeff, waardoor er makkelijk en snel geschakeld kan worden qua rooster, maar is het ook erg fijn als jij flexibel inzetbaar bent!
Het is niet noodzakelijk, maar je hebt wel een streepje voor als je al horeca ervaring hebt.

Wij bieden jou;
- Een leuk salaris
- Gezellig en hecht team
- Flexibele werktijden

Jij bent/hebt;
- Representatief
- Stressbestendig
- Flexibele werkhouding


Afwas/Keukenhulp

Onder het motto: 'de spoeler is cooler' zijn wij voor ons restaurant op zoek naar medewerkers voor in de spoelkeuken. Ben jij per direct inzetbaar en op zoek naar een flexibele baan? Dan heb je de kans om per direct aan de slag te gaan bij BBQ restaurant Stef's & Jeff's! Zeg nou zelf.. Jou geeft het toch ook een voldaan gevoel wanneer het servies weer schoon en opgeruimd klaar staat?! :)

Voor het leukste BBQ restaurant van gemeente Teylingen, zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de functie afwasser/keukenhulp. Je spoelt het servies af, vult de afwasmachines, ruimt het servies op en houdt de spoelkeuken schoon. We zoeken een medewerker die onder stress kan werken en ervoor zorgt dat de afwas snel en adequaat wordt weggewerkt tijdens lunch en diner.

Je bent tevens bereid bij extra drukte een stapje harder te zetten en eventueel meer uren te werken. Aan het eind van de dag zorg je dat alles weer schoon en strak klaarstaat voor de volgende dag. Kortom: de spoelkeuken is jouw terrein!

Zou jij je functie verder willen uitbreiden en heb jij affiniteit met het maken van heerlijke gerechten?
Dan bieden wij jou de mogelijkheid aan om de keuken te versterken aan de koude kant, waarbij je heerlijke gerechten kan klaarmaken en je je creatieve vingers hun gang kan laten gaan.

Wij bieden jou;
- Een leuk salaris
- Gezellig en hecht team
- Flexibele werktijden

Jij bent/hebt;
- Representatief
- Stressbestendig
- Flexibele werkhouding


Meer informatie over deze vacatures? Solliciteer dan snel door een mail te sturen met je motivatiebrief en C.V. en wie weet start jij binnenkort bij BBQ restaurant Stef's & Jeff's.